20/07/12 - 21:08h

Tipsarević – Matje live prenos – Gledajte direktan prenos (oko 15:20h)

 

Janko Tipsarević nastavlja pohod ka još jednom finalu. On se u polufinalnom meču turnira u Gštadu sastaje sa Francuzom Pol Anri Matjeom. Meč je drugi po rasporedu na centrfalnom terenu i neće početi pre 14:30h, a možete ga pratiti na našem sajtu.

Live prenos počinje za


Janko Tipsarević je u drugoj rundi, u svom prvom meču dobio 25-godišnjeg Austrijanca Martina Fišera sa 2:1, po setovima (4:6, 7:6(1), 6:3), posle dva sata i 40 minuta igre. U četvrtfinalu Janko je bio superioran i sjajnom igrom je došao do ubedljive pobede protiv Čeha Jana Herniha rezultatom 2:0 (6:2, 6:1).

Janko Tipsarević

Matje je turnir počeo od prvog kola, pošto Francuz nije među nosiocima, te je u prvoj rundi bio bolji od Rusa Igora Andreeva 2:0, u drugoj rundi mu je protivnik bio treći nosilac Stanisals Vavrinka, ali je Francuz i taj meč rešio u svoju korist identičnim rezultatom. U četvrtfinalu protivnik Matjea je bio Ernest Gulbis, i u ovom meču je Pol izgubio jedan set, ali je meč na kraju dobio sa 2:1 i tako stigao do polufinala.

Ovo će biti njihov šesti meč, a naš teniser vodi 3:2 u pobedama. Poslednji meč odigran je 2009. godine u Istburnu, a Janko je taj meč rešio u svoju korist rezultatom 2:0 (6:4, 6:2).

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   ATP, ATP 250, ATP u Gštadu, Direktan prenos, Janko Tipsarevic, Live Prenos, Teniseri, Turniri, Vesti


Nema komentara.