23/10/13 - 18:51h

Tipsarević i Jovanovska završili sezone

 

Srpski teniseri Janko Tipsarević i Bojana Jovanovski saopštili su fanovima na svojim fejsbuk profilima da je ova sezona za njih gotova. Bojana neće igrati do 2014. godine, a Janka očekuje još finale Dejvis kupa, koje se narednog meseca igra u Beogradu.

Photo by TenisUzivo.com

Photo by TenisUzivo.com

ATP sezona, koja svakako nije bila onakva kakvu sam želeo, nažalost je gotova za mene. Već duže vučem povredu leve noge i naredni period moram da iskoristim za potpuni oporavak jer igranje pod bolom nije nimalo zabavno. Trenutno imam jedan cilj u zivotu – da zdrav zaigram za Srbiju u finalu Dejvis kupa od 15. do 17. novembra u Beogradu. Hvala svima na podršci i razumevanju – napisao je Janko na društvenoj mreži Fejsbuk.

Tipsarević je prethodne dve sezone završavao u Top 10, a sada je 28. teniser na planeti. Ove sezone ima skor 20-23, a najbolji rezultat mu je titula u Čenaju na prvom turniru u godini.

Prošlonedeljnim učešćem na WTA turniru u Luksemburugu, Bojana je stavila tačku na ovu sezonu, u kojoj je osvojila dve titule i izjednačila najbolji plasman na WTA listi. Na svojoj oficijalnoj fejsbuk stranici zahvalila se navijačima za podršku.

Učešćem na turniru u Luksemburgu, spustila sam zavesu na ovu sezonu. Bilo je uspona i padova, a vaša podrška mi je u svakom trenutku puno značila. Vreme je za odmor i pripreme pred narednu sezonu. Hvala što ste uz mene! – navela je Bojana.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Bojana Jovanovski, Janko Tipsarevic, Teniseri, Teniserke, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.