05/01/12 - 21:59h

Tipsarević – Gofin live prenos – Gledajte direktan prenos

 

Sutra je na programu četvrtfinale turnira u Čenaju gde nastupa naš teniser- Janko Tipsarević(očekivan početak meča je oko 17:15). On je bez većih problema stigao do četvrtfinala i tu za protivnika ima malo poznatog Davida Gofina.

Live prenos počinje za


Tipsarević je na ovom turniru imao veoma uspešan niz pobeda kako u singl tako i u dubl konkrenciji. U osminifinala u singlu meč je završio za samo sat vremena. Protivnik mu je bio Indijac Juki Bambri kome je prepustio samo 4 gema u dva seta- 6:1, 6:3.

Janko Tipsarević

Njegov protivnik je do četvrtfinala stigao posle pobede nad Andreasom Bekom rezultatom 4:6, 6:4, 6:2. Vredno spomene je svakako njegova pobeda na ovom turniru nad Ksavijerom Meliseom, koji je daleko poznatiji teniskoj javnosti, rezultatom 4:6, 6:2, 6:3.

Treba spomenuti i Jankov dubl nastup sa Indijcem Leandrom Paesom sa kojim je stigao do polufinala posle pobede nad italijansko- slovačkim dublom, Fabijo Fonjini i Igor Zelenaj, rezultatom 6:3, 6:4. Ukoliko žele do finala moraju do pobede nad američkim parom Skotom Lipskim i Radživom Ramom.

Očekujemo pobedu Tipsarevića u singlu, dok u dublu takodje imaju prednost Paes i on u odnosu na protivnike. Ovaj turnir će definitivno proći u znaku našeg tenisera ukoliko nastavi sa partijama kakve je do sada pružao.

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Direktan prenos, Janko Tipsarevic, Live Prenos, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.