29/04/15 - 13:42h

Tipsarević – Estrelja live prenos (oko 13:10h) – Gledajte direktan prenos

 

Srpski teniser Janko Tipsarević u sredu igra svoj drugi meč na ATP turniru u Minhenu! Protivnik tenisera iz Srbije je Viktor Estrelja Burgos iz Dominikanske republike, a meč koji bi trebalo da počne oko 12:30h, možete pratiti na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Janko Tipsarević je na najnovijoj ATP listi 635. igrač planete, ali je Srbin u prvom kolu turnira u Minhenu odigrao sjajno i nakon preokreta zasluženo eliminisao Bernarda Tomića iz Australije rezultatom 2:1. Janku su evidentno potrebni jaki mečevi, nakon duge pauze. A prošle nedelje je dobrano namučio Žila Simona u Bukureštu, ali je ipak poražen.

Viktor Estrelja Burgos trenutno je 51. teniser na svetskoj rang listi, a u prvom kolu turnira u Nemačkoj eliminisao je imenjaka iz Srbije, Viktora Troickog i tako sprečio srpski duel u drugom kolu. Dominikanac je prošle nedelje igrao na turniru iz serije 500 u Barseloni, gde je uspeo da dođe do osmine finala kada je poražen od Martina Kližana, međutim pre toga je eliminisao Austrijanca Tima, te Hrvata Marina Čilića.

Janko Tipsarević i Viktor Estrelja Burgos do sada se nisu sastajali na ATP turnirima.

Janko Tipsarevic, live prenos

Janko Tipsarevic, live prenos

Pratite meč iz Nemačke na TenisUživo i navijajte za Janka Tipsarevića!

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   ATP, ATP 250, ATP u Minhenu, Janko Tipsarevic, Live Prenos, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.