23/11/11 - 10:24h

Tipsarević porazen od Berdiha u drugom kolu

 

J. Tipsarević636
T. Berdih267

Janko Tipsarević je došao do svojih 5 minuta na Mastersu u Londonu! Igrao je protiv Berdiha, posle uspešnog prvog seta, usledio je pad u drugom i žestoka borba u trećem. Treći set je otišao u taj brejk ali ga naš teniser nije uspeo rešiti u svoju korist.

Čeh je posle poraza od Djokovića pod pritiskom jer u slučaju da izgubi i od Tipsarevića njegove šanse za prolazak u polufinale biće ravne nuli. Janko će svakako dati sve od sebe i tim zalaganjem da opravda 9 mesto ATP rangliste na kome se trenutno nalazi i da dokaže da to nije samo puka slučajnost.

Janko Tipsarevic, Melburn 2008

Janko Tipsarevic, Melburn 2008

Njegov trud je bio svakako primetan krajem ove godine. Na svakom turniru do ovog dizao je formu iz dana u dan i možda upravo ovde iskoristi ukazanu prilku i možda načini jedno od iznenadjenja ovog turnira.

Nimalo lak zadatak za Tipsarevića, na ovom turniru su kao što smo rekli samo najbolji, a i on želi da bude jedan od njih. Sada je prilika da vidi i sam dali je spreman za vrh svetskog muškog tenisa ili mora još dosta znoja da prolije da bi bio ravnopravan protivnik.

Budimo uz Janka i nadajmo se da će i on kao i Novak u prvom meču trijumfovati protiv Berdiha.

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Direktan prenos, Janko Tipsarevic, Live Prenos, Masters u Londonu, Novak Djoković, Teniseri, Turniri


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.