06/09/15 - 19:40h

Teniski kviz: Ko ima kakvu tetovažu na ATP turu?

 

Nekolicina tenisera na US Openu učestvovala je u kvizu u kome su morali da odgovore na neka ne baš jednostavna pitanja koja se tiču njihovih kolega.

Naime, igrači su imali zadatak da pogode koju tetovažu ima određeni teniser sa ATP tura, a u kvizu su učešće uzeli srpski teniser Janko Tipsarević, Francuz Benoa Per, Amerikanac Džon Izner i tri Španca, Fernando Verdasko, Tomi Robredo i Felisijano Lopez.

Bilo je nekoliko vrlo interesantnih pitanja, a ono vezano za Stena Vavrinku i njegovu tetovažu znao je samo Benoa Per, iz prostog razloga što je vrlo dobar prijatelj sa Švajcarcem.

Pitanje koje je jako mučilo tenisere jeste ono ko ima tetovažu “Lepota će spasiti svet”, a asocijacija da je u pitanju Srbin svima je otklonila dilemu i odmah su znali da je u pitanju Janko.

Zanimljivo pitanje je bilo i ko ima tetovažu svog oca na telu. Tačan odgovar je Dastin Braun, a Tipsarević je bio ubeđen da nemački teniser poreklom sa Jamajke ima naslikanog Boba Marlija.

Ovde možete videti ko je pokazao najbolje znanje u ovom zanimljivom kvizu.

Who Has Which Tattoo?

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP Rang Lista, Benoa Per, Dastin Braun, Džon Izner, Grend Slem, Janko Tipsarevic, Rang Lista, Stanislas Vavrinka, Teniseri, US Open, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.