09/10/17 - 13:02h

TENISKE NADE (ITF): Srpska finala u Baru, tri trofeja za naše tenisere !

 

Na juniorskom ITF turniru u Baru srpski teniseri bili su najbolji u tri konkurencije, ženskom singlu i oba dubl nadmetanja.


Emilija Kojcic

Na terenima TK Mornar u Baru Jelena Kovač (15) je došla do svoje prve juniorske ITF titule, savladavši u finalu sunarodnicu Emiliju Kojčić sa 6:1, 6:4.

Prva nositeljka na ovom takmičenju pete kategorije bila je takođe naša tenisera Anđela Jocović (16). Međutim, poražena je već u drugom kolu singla. U konkurenciji dublova Anđela je osvojila trofej, a igrala je u paru sa Šeilom Glavaš iz Slovenije.

U konkurenciji dečaka najbolji rezultat ostvario je Lazar Milićević (15). Srpski teniser je došao do polufinala, poveo sa 1:0 u setovima, a onda sa 6:0 izgubio drugi deo susreta, posle čega je predao meč Filipu Džefu Planinseku iz Slovenije.

Sabit Šuntić (16) i Vanja Dobrnjac (16) igrali su u četvrtfinalu.

Vanja je u konkurenciji dublova osvojio trofej, a igrao je u paru sa Hrvatom Miletom Matićem. Njima su borbu za trofej pri 6:4, 5:2 meč predali Milićević i Šuntić.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Anđela Jocović, Emilija Kojčić, Jelena Kovač, Lazar Milićević, Sabit Šuntić, Srpske teniske nade, Teniseri, Teniserke, Turniri, Vanja Dobrnjac, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.