12/03/13 - 18:31h

Teniserka prebila bivšeg dečka!

 

Amerkanka Dženifer Kaprijati, nekadašnja prva teniserka sveta, napala je bivšeg dečka Ivana Brenana u jednoj teretani i nanela mu lakše telesne povrede. Protiv bivše teniserke spremna je optužnica, a njen advokat tvrdi da će se od toga odustati kada u policiji čuju i njenu stranu priče.

Dzenifer Kaprijati

Dzenifer Kaprijati

Kaprijati je Brenana napala 14. februara u jednoj teretani gde je naišla na njega, ali je priča dospela u javnost tek sada, jer se protiv bivše teniserke sprema optužnica. Ona je prvo vikala na njega, a zatim počela da ga udara. Instruktor joge se umešao u raspravu, što je Brenanu dalo vremena da pobegne u drugu prostoriju, gde je bio zaključan sve do dolaska policije. On je ispričao policiji da ga Kaprijati proganja od njihovog raskida, zove ga na posao, prati ga, a pre ovog napada dolazila je u teretanu i lupala mu na prozor.

Advokat nekadašnje prve teniserke sveta izjavio je da je izveštaj policije jednostran, i da veruje da će optužnica biti povučena kada se čuje i njena strana priče.

Kaprijati je 2001. godine bila svetski broj jedan, a tada je osvojila Rolan Garos i Australijan Open, na kome je odbranila titulu i naredne godine.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.