15/11/15 - 11:45h

Teniseri ujedinjeni u molitvama za Parižane (foto)

 


Mnogi sportisti bili su šokirani nakon svih dešavanja koja su potresla Francusku i svet kada je preko 100 ljudi ubijeno, a nekoliko stotina ranjeno u šest terorističkih napada širom Pariza u petak uveče. Poruke podrške narodu Francuske uputili su mnogi teniseri i teniserke, a među njima i Novak Đoković, Janko Tipsarević, Boris Beker, Miloš Raonić, Gael Monfis i mnogi drugi.

Delpo - Paris

“Šokiran sam, tužan, uplašen i bez reči. Moje molitve su za sve porodice i žrtve”, napisao je najbolji igrač planete Novak Đoković na Tviteru, dok sa svojim naradom saoseća i Francuz Gael Monifis sa porukom – “Molitve za Pariz”.

Pored Novaka i Gaela mnogi drugi tensieri i teniserke šalju molitve u Pariz i saosećaju sa porodicama nastradalih u ovom terorističkom činu.
Pogledajte neke od poruka koje su uputili Janko Tipsarević, Nenad Zimonjić, Karolina Voznjacki, Garbinje Muguruza, Rafael Nadal, Endi Marej, Boris Beker i mnogi, mnogi drugi.

Gael Monfis - Paris

Garbinje Muguruza - Paris

Janko - Paris

Rafael Nadal - Paris

Karolina - Paris

Boris Beker - Paris

Endi Marej - Paris

Azarenka - Paris

Raonic - Paris

Soderling - Paris

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Boris Beker, Endi Marej, Garbinje Muguruza, Huan Martin Del Potro, Janko Tipsarevic, Karolina Voznjacki, Miloš Raonić, Nenad Zimonjić, Novak Djoković, Rafael Nadal, Rafael Nadal, Teniseri, Teniserke, Turniri, Vesti, Viktorija Azarenka


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.