30/06/19 - 17:42h

“Tempiraću formu za OI, hoću zlato u Tokiju”

 

Srpski teniser Novak Đoković rekao je za Sport klub da će naredna sezona biti predodređena Olimpijskim igrama.


Novak Djokovic

Novak je nedavno saopštio da će igrati na turniru u Tokiju, iako je godinama ranije umesto Tokija birao Peking. Ovog puta, potvrdio je za Sport klub, da su najveći razlog za tu promenu Olimpijske igre koje se naredne godine održavaju u Japanu.

– Jeste, to je najveći razlog zašto sam odlučio da odem u Tokio. U prošlosti sam imao mnogo uspeha u Pekingu, nije inače bilo razloga da to menjam, ali ovoga puta sam to učinio zbog Olimpijskih igara – hoću da osetim kakav je teren, kakvi su uslovi, grad… Rečju, da se pripremim za verovatno jedan od najbitnijih sportskih događaja u ovom delu moje karijere. – rekao je srpski teniser koji ne krije svoj cilj:

– Jako sam uzbuđen. Naravno da nisam jedini, ali mnogo bih voleo da krunišem karijeru zlatnom olimpijskom medaljom. Osvojio sam bronzu 2008, sada već daleke, a povreda me je nažalost sustigla 2016. godine u Riju, i to u trenutku kada sam igrao najbolje u karijeri. Nadam se da ću biti u formi za OI, tako ću tempirati sve da u Tokiju budem najbolji što mogu.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Olimpijske igre, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.