26/01/16 - 18:39h

Sutra počinje prodaja karata za FED kup duel Srbije i Španije

 


Karte za meč između Srbije i Španije u Svetskoj grupi II Fed kupa od sutra, 27. januara, naći će se u prodaji na prodajnim mestima agencije Eventim, ali i putem interneta ukoliko niste u mogućnosti da ih kupite lično.

FED kup

Fed kup tim Srbije će 6. i 7. februara ugostiti reprezentaciju Španije, u okviru prvog kola Svetske grupe II Fed kupa. Meč će se igrati u sportskoj dvorani u Kraljevu.

Za našu reprezentaciju nastupiće najbolja srpska teniserka Jelena Janković, zatim Bojana Jovanovski, Ivana Jorović i Aleksandra Krunić. Na spisku selektorke Tatjane Ječmenice ne nalazi se Ana Ivanović, koja je zbog priprema za Olimpijske igre u Riu odbila poziv u državni tim.

Karte će moći da se kupe po ceni od 1000 dinara za jedan dan, a deca do četiri godine ne plaćaju ulaz, ukoliko se podrazumeva da sede roditeljima (pratiocima) u krilu.

Jedna osoba ne može kupiti više od četiri kompleta ulaznica, a ukoliko bude potrebe karte će se prodavati i na dan odigravanja mečeva na biletarnici sportske dvorane u Kraljevu.

Sve informacije o prodajnim mestima Eventima možete naći na sajtu: www.eventim.rs

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Aleksandra Krunić, Bojana Jovanovski, Fed kup, Ivana Jorović, Jelena Janković, Srbija - Španija, Tatjana Ječmenica - Jevtić, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari: 1

 
mišo January 26, 2016 Odgovori

ani treba isto kao i maši reći da ne može u rio ako ne igra za repku

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.