01/02/17 - 19:10h

Srpski teniseri obradovali decu obolelu od raka! (Foto)

 


Srpski Dejvis kup reprezentativci su još jednom dokazali svoju humanost.


Foto: TSS


Ljubitelji tenisa u Nišu ispunili su halu Čair do poslednjeg mesta na otvorenom treningu Dejvis kup reprezentacije Srbije koji je održan danas od 15.30 do 16.30 .

Trening našeg nacionalnog tima besplatno je gledalo oko 3000 teniskih fanova, a tokom sat vremena uživali su u potezima naših teniskih heroja: Novaka Đokovića, Dušana Lajovića, Filipa Krajinovića i selektora Nenada Zimonjića.

Većina publike predstavljali su osnovci i srednjoškolci iz Niša, koji su priredili odličnu atmosferu. Igrači su na aplauze uzvraćali malim bravurama na terenu i otpozdravljali ih. Bio je to pravi praznik belog sporta, koji je pokazao da su igrači i TSS doneli pravu odluku kada su otvorili vrata dvorane „Čair“ i omogućili ljubiteljima tenisa da osete deo duha Dejvis kupa.

Foto: TSS

Neposredno posle završetka treninga, Novak, Nenad, Dušan i Filip su se sreli sa grupom mališana koji su ih čekali pored terena. Reč je o deci oboleloj od raka, koji su želeli da upoznaju svoje sportske idole. Do organizacije ovog susreta došlo je zahvaljujući saradnji NURDOR, Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka i kompanije NIS, generalnog sponzora Teniskog saveza Srbije. Dejvis kup reprezentativci i kompanija NIS je mališanima podelila poklone.

Foto: TSS

Generalni sponzor Teniskog saveza Srbije i ove godine je kompanija NIS koja će tokom Dejvis kup meča između reprezentacija Srbije i Rusije u Nišu organizovati i besplatnu školu tenisa za decu.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Dejvis Kup, Srbija - Rusija, Vesti


Komentari: 1

 
Ja February 2, 2017 Odgovori

Za svaku pohvalu, i za izbor mesta gde ce se igrati, a o humanosti…svaka Čast.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.