14/03/16 - 13:40h

SRPSKE TENISKE NADE: Juniori bez velikih uspeha u Slovačkoj i Hrvatskoj

 

Prethodna nedelja prošla je bez velikih uspeha srpskih tenisera mlađih od dvadeset godina. Juniori su igrali u Slovačkoj i Hrvatskoj, a nešto stariji momci i devojke, izgleda, odmarali.

Olga Danilovic

Olga Danilovic

Na ITF Empire Cup-u za tenisere do 18 godina u Slovačkoj, učestvovalo je četvoro naših juniora. Najbolji rezultat ostvario je sedamnaestogodišnji Đuro Opačić, koji je poražen u trećem kolu.

Na korak od četvrtfinala bolji od njega bio je osmi nosilac, Tomaš Mahac, sa 6:1, 6:2. Do druge runde stigli su Miloš Dabić (16) i Boris Butulija (17), a takmičenje je već na startu turnira završila Tijana Spasojević (17).

U hrvatskom Umagu igrao se 32. Perin memorijal za juniore. Učestvovalo je šestoro srpskih predstavnika: Draginja Vuković (15), Olga Danilović (15), Anđela Skrobonja (14), Jovana Vuković (16), Natalija Popović (16) i Konstantin Kirovski (17) i svi su poraženi u prvom kolu.

OSTALI REZULTATI

Antalija, Turska (10 000 dolara)
Prvo kolo
Goran MARKOVIĆ – Rikardo SINIKROPI 6:7, 6:7

Pročitajte još:

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Boris Butulja, Goran Marković, Jovana Vuković, Olga Danilović, Srpske teniske nade, Srpski teniski talenti, Teniseri, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari: 1

 
Zoran March 14, 2016 Odgovori

Dobar uspeh srpskih tenisera u Pueblo-Mexiko

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.