14/11/15 - 11:37h

Srpska teniserka preživela dramu u Parizu

 


Srpska teniserka Ana Ivanović otputovala je u Pariz kako bi odgledala fudbalsku utakmicu između Nemačke i Francuske, u kojoj je učestvovao njen verenik Bastijan Švajnštajger. Ni ona, a ni francuski narod, nisu mogli ni da sanjaju šta će uslediti.

Ana Ivanovic, Brisbane (Reuters)

Ana Ivanovic

Sinoć se u Parizu desio niz terorističkih napada, od kojih je najsmrtonosniji bio u koncertnoj dvorani Bataklan. Prema nezvaničnim informacijama, tamo je stradalo više od sto ljudi, a na ukupno sedam lokacija u Parizu poginulo ih je oko 150.

Zajedno sa navijačima i obe fudbalske reprezentacije koje su igrale na stadionu ,,Francuska” u blizini dvorane Bataklan, zarobljena je ostala i srpska teniserka Ana Ivanović. Ona je otputovala u Pariz kako bi pružila podršku svom vereniku, ne sluteći kakvu će dramu da doživi. Zbog sigurnosti, svi koji su se u tom trenutku našli na stadionu, ostali su zaključani dok opasnost nije prošla.

Rano jutros Ana se oglasila na Tviteru sa kratkim ”Pray for Paris”, a malo se toga i može reći osim da se upute molitve za sve nastradale u ovom tragičnom napadu. Reči podrške uputio je i najbolji teniser sveta Novak Đoković, a opširnije o tome čitajte ovde.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Ana Ivanović, Teniserke, Vesti


Komentari: 1

 
VESNA November 16, 2015 Odgovori

Hvala Bogu dobro su prošli i Anči i svi na stadionu. Izgleda da je taj terorista-samoubica prerano aktivirao eksplozivnu napravu, pa se sve odigralo na ulazu u stadion. Ko zna šta bi bilo da je ušao na utakmicu. Sigurno je da je u haosu koji bi nastao, nastradalo mnogo nedužnih ljudi. Mislim da je tog kobnog, baksuznog “petka- 13-og”, u Parizu zakazao sistem bezbednosti. Evakuacija Nemačkih fudbalera, ranije toga dana, iz hotela u kome su bili smešteni, a zbog dojave o podmetnutoj bombi, prošla je “tek tako”. Čak je i Anin Bastijan, sa svojim drugovima iz reprezentacije, sve okrenuo na šalu, pa se, nakon evakuacije, slikao na Roland Garosu i fotke kačio na Instagram uz šaljive komentare. Niko to nije shvatio onako kako treba. ***Slava i podrška svim postradalima u Parizu, i saućešće porodicama onih (mahom mladih ljudi) koji više nisu sa nama.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.