18/11/19 - 19:54h

Srđan Đoković: Novak neće prestati da igra dok ne obori sve rekorde

 


Otac Novaka Đokovića rekao je da srpski teniser neće prestati da igra dok ne obori sve rekorde.


Srdjan Djokovic

Gostujući na Radio Beogradu 1 stariji Đoković istakao je da Novak neće završiti karijeru dok ne postane najbolji igrač svih vremena.

– Obraćam se onim ljudima koji cene sve što moj sin radi, a to je siguran sam više od 95 posto našeg normalnog naroda. Ja im kažem da će Novak Đoković biti najbolji teniser svih vremena i dok to ne postigne i obori sve rekorde koji su preostali, neće prestati da igra tenis.

Srđan Đoković dodao je da je Novak pokazao da Srbi nisu genocidan narod.

– Veoma je dugačak spisak tenisera koji su kvalitetni, ali stoje u redu iza Novaka, i vrebaju, evo već desetak godina, da ga smene sa prvog mesta. Sada je to uspelo Nadalu, ali to je sasvim u redu, to je sport. Uostalom, kako bi se to zvalo kada bi bilo koji igrač bio neprikosnoven i pretplaćen da samo on bude prvi, kad bi stalno pobeđivao? Nego, Novak se pojavio u nezgodno vreme za Srbiju i srpski narod, jer je vratio veru i pokazao da mi nismo genocidan narod, da mi nismo najgori na svetu, da smo deo evropske kulture i civilizacije. Nemoguće je da jedan takav gospodin sportista, kakav je Novak, dolazi iz nekog genocidnog naroda, kako su nas mnogi u prošlosti etiketirali. – zaključio je Srđan.

Novakov otac pričao je i o publici koja često nije na strani njegovog sina.

– Ne možete ni da zamislite koliko je Novaku u takvim situacijama teško, ali je on uvek imao hrabro srce i hladnu glavu, on kako mu je bilo, zna samo on. Zamislite, on je pripadnik jednog malog ponosnog naroda iz jedne male siromašne zemlje, koji su bombardovali ti svetski ’stručnjaci’ za bombardovanje. Jednu malu Srbiju bombardovalo je 20 moćnih zemalja, zamislite kakvi su to junaci. I on se izborio sa svim tim i postao jedan od najboljih tenisera svih vremena.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari: 3

 
Salko November 19, 2019 Odgovori

Bice malo sutra. Steta sto vas Nato nije izbrisao sa lica zemlje. Ali sacekajte malo ima vremena i za to, ha,ha,ha

 
Alal ti ćufte November 19, 2019 Odgovori

Šteta što ti to nećeš dočekati, zar ne?!

 
Slavo November 19, 2019 Odgovori

Aman, novi mali Bosko Buha protiv krvolocnih neprijatelja Nadala, Federera, Thiema.
Pa sto Beckera za trenera uze, dolazi iz neprijateljake zemlje?

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.