08/11/22 - 15:18h

Srđan Đoković: Niko neće lobirati da Novak zaigra u Australiji

 

Srđan Đoković gostovao je u jutarnjem programu K1 televizije, gde je govorio o šansama da njegov sin Novak zaigra na Australijan openu.


Srdjan Djokovic

On je podsetio kako je to bilo početkom godine.

– Novak je pun želje i elana da nastavi gde je stao i to ne svojom voljom nego voljom ljudi koji su dali za pravo da odlučuju gde će on da igra. Isti kakav je bio i kada su ga proterali. Moram da biram reči, nisam ih birao kada su mi držali dete u zatvoru što je sramota svih sramota. Oni su hteli da ga slome i da ga unište, da pokažu preko njega da mogu da rade šta god hoće. Dok je leteo u avionu između Dubaija i Melburna oni su promenili zakon. TS Australije je bio odgovoran. Ista je situacija i sada. Da li će se promeniti ne znam. On je postigao mnogo veliku pobedu, veću od svih turnira koje je osvojio. – rekao je Đoković.

Otac najboljeg srpskog tenisera smatra da se niko neće boriti da Novak zaigra na Australijan openu.

– Naravno da neće lobirati jer je najbolji i dalje. Neka urade šta misle da treba da urade, on će biti najbolji sportista svih vremena. Biće tako još dve godine koliko još planira da igra. Način na koji je Federer igrao, zarad nekih drugih stvari koje nemaju veze sa sportom, moj sin može da igra koliko hoće. Ali on to neće raditi jer je Srbin, jer je Đoković.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Australian Open, Grend Slem, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari: 1

 
Ljiljana November 8, 2022 Odgovori

Nadam se da će se desiti čudo, ali ako neće idemo Nole u nove pobede .

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.