30/12/12 - 21:41h

Srbija- Italija Hopman kup – Gledajte direktan prenos (oko 3h)

 

Novak Đoković i Ana Ivanović predstavljaju Srbiju na ovogodišnjem Hopman kupu. Prvi protivnik Srbije je reprezentacija Italije za koju igraju Frančeska Skjavone i Andreas Sepi. Direktan prenos, kako mečeva u singlu, tako i meča u dublu (ukoliko isti bude odigran) možete pratiti na našoj internet stranici!

Live prenos počinje za


Prvo je na programu meč između Ane Ivanović i Frančeske Skjavone. Ove dve teniserke su do sada igrale četiri puta, a Ana nezna za poraz u mečevima protiv Italijanke. Tako da ako je verovati stitistici pobednik sutrašnjeg meča bi trebalo da bude Ana Ivanović, a mi se nadamo da će i sama Ana dati sve od sebe da ostane neporažena.

Posle meča Ivanović– Skjavone, na teren će istračati Novak Đoković i Anreas Sepi. Đoković i Sepi su do sada igrali devet puta, a naš teniser ima maksimalan broj pobeda u tim mečevima. Sepiju ostaje samo da se nada da će Novak imati baš loš dan, ali sudeći po nastupu na turniru u Abu Dabiju, Novakova pobeda ne bi trebalo da bude dovedena u pitanje.

Novak Đoković i Ana Ivanović

Novak Đoković i Ana Ivanović

Ukoliko ne dođe do nikakve povrede ili sličnog, odigraće se i meč u dublovima. Ana i Novak će i u ovom meču biti blagi favoriti u odnosu na Skjavone i Sepija, ali se nadamo da će pobednik u ovom susretu već biti odlučen pred ovaj dubl meč u kome bi smo da uživamo u svakom poenu našeg najbolje plasiranog tenisera, kao i najbolje plasirane teniserke!

Budite uz Tenis Uživo i u direktnom prenosu mečeva pružite podršku Ani i Novaku na Hopman kupu protiv Italije!

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Ana Ivanović, Direktan prenos, Hopman kup, Live Prenos, Novak Djoković, Teniseri, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari: 2

 
milorad December 30, 2012 Odgovori

g, jevremović želim vam dobro veće
i sve najbolje u ng milorad

 
D. Jevremović December 31, 2012 Odgovori

Hvala na lepim željama, Vama takođe želim sve najbolje u Novoj godini!

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.