17/07/14 - 13:16h

Sramotno ponašanje Fonjinija; Krajinovića nazvao ‘cigansko go***’!

 

Ko gubi ima pravo da se ljuti. Tako kaže stara izreka. Međutim, to nije nimalo sportski. Kako NE treba da se ponaša vrhunski sportista pokazao nam je italijanski teniser Fabio Fonjini, trenutno 15. igrač sveta.

Fabio Fonjini

Fabio Fonjini

Filip Krajinović se u drugom kolu ATP turnira u Hamburgu sastao sa Fabiom Fonjinijem i ostvario najveću pobedu u dosadašnjoj karijeri. Sa ubeljivih 6:4, 6:0 eliminisao je 15. igrača sveta i branioca titule. Ni to što ima višegodišnje iskustvo, ni to što je bolje rangiran nije pomoglo Italijanu da savlada srpskog dvadesetdvogodišnjaka.

Posle jednog izgubljenog poena, isfrustirani Fonjini obratio se Filipu rečima ‘Cigansko go***’, što su zabeležile i kamere.

Na kraju krajeva, ono što je nama bitno jeste pobeda srpskog tenisera i njegov najbolji rezultat u karijeri, a Fonjini… Fonjini nam je dao primer kako ne treba da se ponaša vrhunski teniser. To je ipak sport, neko mora da izgubi dok neko drugi pobeđuje. Ali Italijan očigledno baš i nije vaspitan u tom duhu. Ili nije vaspitan uopšte.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   ATP, ATP 500, ATP u Hamburgu, Fabio Fonjini, Filip Krajinović, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari: 3

 
Vesna July 17, 2014 Odgovori

A,gde ce veci ciganin i vece go,,o od Italijana…

 
sevaz July 17, 2014 Odgovori

pa mislio je na sebe

 
zdenka July 17, 2014 Odgovori

Sta reci za Fonjinija, on je toliko jedan odvratan lik i konfliktan da reci nemam. Majstor da te iznervira.Jednom ce stvarno, nadam se i biti kaznjen od strane ATP-a.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.