10/11/15 - 19:43h

Spoj koji ostavlja bez daha: Ana Ivanović i Grigor Dimitrov

 


Srpska teniserka Ana Ivanović važi za jednu od najlepših žena u belom sportu. Pošto je ”mrtva trka” između nje i Marije Šarapove, muška populacija može samo da zavidi Bugarinu Grigoru Dimitrovu. Imao je priliku da uživa i pored jedne i pored druge.

Ana Ivanovic i Grigor Dimitrov

Ana Ivanovic i Grigor Dimitrov

Dok je sa Marijom uživao privatno, sa Anom Ivanović je samo zbog poslovnog angažmana. Naime, lepi bugarski teniser, i još lepša Srpkinja, zaštitna su lica kompanije luksuznih satova, Rolex. Njih dvoje su pre nekoliko dana imali zajedničko fotografisanje za Rolex Magazin, a slike su izazvale lavinu pozitivnih komentara na društvenim mrežama, gde su ih oboje podelili za svojim pratiocima.

Ukoliko izuzmemo činjenicu da je Ana Ivanović u srećnoj vezi, verena sa nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, a da bugarski teniser i ne važi za baš tako dobrog momka, jer je, kako se šuškalo, varao svoju dugogodišnju devojku Mariju Šarapovu, njih dvoje bi bili prilično lep par, zar ne? Kako se vama čine?

Ana Ivanovic i Grigor Dimitrov

Ana Ivanovic i Grigor Dimitrov

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Ana Ivanović, Grigor Dimitrov, Teniseri, Teniserke, Vesti


Komentari: 5

 
Mirko November 10, 2015 Odgovori

Vaga (ana) i Bik (Grigor) su solidan astroloski spoj.Ali samo ako su u njohovim natalnim horoskopima Venera i Mars u harmonicnim aspektima.Akoo nije takav slucaj – nema sanse za dobru vezu.Tesko da ce Vaga i Bik potrajati dugo u vezi.

 
Milica November 10, 2015 Odgovori

Ana je skorpija a ne vaga

 
ja November 11, 2015 Odgovori

Da je lep i nije….

 
Boki November 11, 2015 Odgovori

Sto puta lepsi od nemca ,a i pravoslavac je!!!

 
Boki November 11, 2015 Odgovori

Lep su par al sta vredi

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.