14/11/15 - 13:36h

Smotani Rafa: Pogledajte ispalu španskog tenisera (video)

 


U Londonu je održan žreb za Završni masters sezone, a na ceremoniji je prisustvovalo osam najboljih singl igača u ovoj sezoni. Njih osmorica imali su ne tako težak zadatak, a Španac Rafael Nadal nije uspeo da ga izvrši, što je sve prisutne nateralo na smeh.

Rafael Nadal

Rafael Nadal

Nakon što su žrebom određene grupe za takmičenje na poslednjem Mastersu sezone, voditelj ceremonije zamolio je osam tenisera, učesnike Završnog turnira, da na njegov znak pritisnu taster koji bi pokrenuo ,,My ATP” socijalnu mrežu.

Dok su Đoković, Marej, Federer, Vavrinka, Ferer, Nišikori i Berdih čekali da im voditelj da znak, Rafa Nadal je prišao i pre vremena pritisnuo taster.

,,O ne” -- bilo je sve što je voditelj programa uspeo da izgovori kada je video crveno svetlo koje je Rafa uključio. Da bi se sistem restartovao, trebalo je da prođe malo vremena, pa su svi čekali da bi pokretanje aplikacije moglo da se ponovi.

Kako je sve to izgledalo možete videti od 37. minuta na ovom snimku:

2015 Barclays ATP World Tour Finals Official Draw Ceremony - 12 Nov 2015

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Rafael Nadal, Teniseri, Vesti


Komentari: 1

 
VESNA November 16, 2015 Odgovori

Ma boli Rafu uvo. On je legenda i ovakve sitnice, koje se, uzgred, svakom mogu dogoditi, ne mogu umanjiti činjenicu da se 97% vratio među najbolje. Onih 3% otpadaju na sreču, koja mu manjka, ili Božiju pomoč.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.