20/12/15 - 20:16h

Singapur Slemersi osvojili IPTL!

 

Danas je u Singapuru održano finale druge sezone Međunarodne teniske Premijer lige, a pobedu su odneli domaćini – ekipa Singapur Slemersa. Oni su u borbi za titulu sa 26:21 savladali Indijan Ejsise.

Singapur Slemersi

Singapur Slemersi

[ad#tamara-tekstzuto-300-250-tekst-desno]

IPTL liga trajala je od 2. do 20. decembra, igrala se u pet gradova, a takmičilo se isto toliko ekipa – Singapur Slemersi, Indijan Ejsisi, Filipin Maveriksi, UAE Rojalsi i Japan Voriorsi.

U finalu su se sastali Singapur Slemersi i Indijan Ejsisi, a prošlogodišnji šampioni nisu uspeli da odbrane titulu. Slemersi su slavili sa 26:21.

Karlos Moja je sa 6:4 savladao Fabrisa Santoroa, Belinda Benčić je sa 6:5 bila bolja od Svetlane Kuznjecove, Stan Vavrinka je rezultatom 6:3 porazio Bernarda Tomića, a zatim u dublu sa Marselom Melom savladao Rohana Bopanu i Ivana Dodiga (6:3). Slemersi su izgubili jedino u mešovitom dublu, jer su Sanja Mirza i Rohan Bopana bili bolji od Dastina Brauna i Karoline Pliškove – 6:2.

Za Slemerse su tokom takmičenja igrali: Endi Marej, Stan Vavrinka, Nik Kirijos, Karlos Moja, Marselo Melo, Dastin Braun, Belinda Benčić i Karolina Pliškova.

Ove sezone u Međunarodnoj teniskoj Premijer ligi od naših tenisera nastupala je samo Ana Ivanović. Ona je igrala u timu Rojalsa iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Međunarodna teniska Premijer liga, Teniseri, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.