12/07/13 - 16:18h

Šarapova i Ana uskoro sa novim trenerima

 

Ruska teniserka Marija Šarapova objavila je danas da je prekinula saradnju sa trenerom Tomasom Hogstedom. Druga teniserka sveta je rekla i da će ime novog trenera objaviti u narednih nekoliko dana. Osim Šarapove, pre nekoliko dana je bez trenera ostala i Ana Ivanović.

Maria Sarapova

Maria Sarapova

Posle skoro tri godine saradnje. Tomas Hogsted i ja smo odlučili da se rastanemo. Zbog ličnih razloga, on nije mogao da putuje u bliskoj budućnosti i mi smo se dogovorili da je pravo vreme da svako krene svojim putem. – navodi se na oficijelnom sajtu ruske teniserke.

Šarapova je na nedvano završenom Vimbldonu ispala u drugom kolu, pa je verovatno i to jedan od razloga za prekid saradnje sa Hogstedom.

Osim Marije Šarapove bez trenera je ostala i Ana Ivanović. Ona se nedavno razišla sa Najdželom Sirsom, koji je deo njenog tima bio dve godine.

Htela bih da se zahvalim Najdželu na njegovoj predanosti i profesionalizmu. Uživala sam u radu sa njim. – rekla je Ivanovićeva povodom toga.

Ruskinja je potvrdila da ćemo u narednih nekoliko dana saznati ko će joj biti novi trener, dok se Ana po tom pitanju ne oglašava.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Ana Ivanović, Marija Šarapova, Teniserke, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.