30/04/13 - 13:34h

‘Sa Federerom je nemoguće pričati!’

 

Sad već tradicionalno, svake godine se organizatori ATP turnira u Bazelu muče sa Rodžerom Federerom. Švajcaraca godinama treba moliti da bi nastupio u svom rodnom gradu, ali ovoga puta do toga neće doći. Direktor ATP turnira u Bazelu Rodžer Brenvald rekao je da Rodžer Federer verovatno neće nastupiti na tom turniru ove godine.

Rodzer Federer

Rodzer Federer

Stvar je veoma jasna. Mi smo mu poslali ponudu za nastup na turniru koju je on odbio. Zatim smo poslali još jednu ponudu, ali odgovor još uvek nismo dobili. Mi za pojavljivanje na turniru u principu ne plaćamo sa sedam cifara. – rekao je Brenvald.

On se takođe požalio na to da sa Federerom komunicira isključivo preko njegovog agenta Tonija Godsika. Brenvald kaže da u svakom trenutku može razgovarati sa Đokovićem ili Marijem, ali da je sa Federerom to nemoguće.

Mi govorimo isti jezik, ali kada razgovaram sa Godsikom to nije zabavno. Nikada nisam video tako nešto. Ja mogu da kontaktiram Đokovića ili Marija kada hoću. Pričao sam lično i sa Nadalom. Ali sa Rodžerom to nije moguće.

Juče je objavljeno da će Rafael Nadal nastupiti na ATP turniru serije 500 u Bazelu.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   ATP, ATP 500, ATP u Bazelu, Rodžer Federer, Turniri, Vesti


Komentari: 1

 
vidoje April 30, 2013 Odgovori

pa da kazu da je federer mnogo fina i ljubazana osoba

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.