27/05/12 - 17:08h

RG: Kraj za Filipa u prvom kolu!

 

Srpski teniser Filip Krajinović, koji je do glavnog žreba na Rolan Garosu stigao preko kvalifikacija, poražen je već na startu ovog gren slema. Sa 3:0 ga je pobedio domaći teniser Nikolas Devilder, koji trenutno zauzima 281. poziciju na ATP listi, i takođe je kvalifikant.

F. Krajinović220
N. Devilder666

Prvi set je trajao samo 33 minuta, a sa 6:2 ga je dobio francuski teniser. Krajinović je napravio brejk na startu, koji je protivnik vratio u narednom gemu. Situacija je bila ista i u sledeća dva gema, kada su došli do rezultata 2:2. To su bila jedina dva gema za Krajinovića, jer je Devilder do kraja napravio još dva brejka i završio set u svoju korist.

Filip Krajinović

U drugom setu je Francuz brzo došao do vođstva od 3:0, pa je Filip napravio brejk i smanjio vođstvo protivnika na 3:2. To mu nije pomoglo, jer je Devilder do kraja oduzeo servis našem teniseru još dva puta, pa je posle 39 minuta igre osvojio i ovaj set.
Treći set je završen za 26 minuta, a Krajinović nije uspeo da osvoji nijedan gem. Pobedom od 3:0 Francuz Nikolas Devilder plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa.
Krajinovića, trenutno 630. tenisera sveta očekuje veliki napredak na ATP listi nakon ovog gren slema.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Filip Krajinović, Grend Slem, Rolan Garos, Srpski teniski talenti, Teniseri, Turniri


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.