07/08/18 - 15:11h

”Reći da sam na nivou Federera i Nadala nije fer prema njima”

 


Nemački teniser Saša Zverev rekao je da su Rodžer i Rafa najbolji u ovom sportu i da on trenutno ne može da se poredi sa njima.


Sports Images/Geoff Burke

Zverev je na nedavno završenom turniru u Vašingtonu odbranio titulu pobedivši Aleksa de Minaura iz Australije. Na pitanje novinara hoće li Rodžer Federer primeniti njegov najnoviji uspeh, on je odgovorio:

– Ne mislim da je Rodžer previše zabrinut zbog toga. On je verovatno negde u Švajcarskoj, muze svoju kravu… Rekao sam nekoliko puta, Rodžer i Rafa su i dalje najbolji. Još uvek osvajaju Grend Slemove. I dalje osvajaju najveće titule… Reći da sam na njihovom nivou je nešto što ne bi bilo fer prema njima.

Treći teniser sveta je zatim prokomentarisao svoju igru na turniru:

– Osećaj je odličan. Pokazao sam mentalnu snagu, kao i pomalo zrelosti, Turnir je bio odličan. Igrao sam sa dosta odličnih igrača, izgubio sam samo jedan set, bila je to fantastična nedelja za mene. Sve te prilike i to što što sam igra protiv brata, bila je to specijalna nedelja nakon pobede. Drugačije je kada branite titulu jer znate da imate da odbranite nekoliko poena. Igrao sam jako dobro od početka do kraja.

Saša se kratko osvrnuo i na Rodžers kup na kome nastupa:

– Rodžers kup neće biti lak, ima dosta odličnih tenisera, ali se ja osećam dobro i poneću sa sobom dosta pozitivnog iz ove pobede.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Aleksandar Zverev, Rafael Nadal, Rodžer Federer, Teniseri, Vesti


Komentari: 1

 
TruSho August 8, 2018 Odgovori

Nole, razvali kretenche malo sledeci put da valja. 😉

Komentari