10/10/13 - 10:00h

Rafa podržao Viktora, Rodžer nije

 

Arbitražni sud u Lozani doneće odluku o žalbi Viktora Troickog u narednih mesec dana. Troicki se juče pojavio u Lozani, izneo je svoju odbranu i sada će sačekati odluku suda, a zanimljive izjave na tu temu dali su Rafael Nadal i Rodžer Federer.

Viktor Troicki

Viktor Troicki

Srpski teniser suspendovan je na 18 meseci jer na Mastersu u Monte Karlu nije dao traženi uzorak krvi, a trenutno prvi teniser sveta Rafael Nadal stao je u njegovu odbranu.

Ako je osoba koja je bila prisutna rekla ’Da Viktore, možeš i sutra da uradiš kontrolu’, a on je sutra to i uradio i sve je bilo u redu, mislim da tu nema slučaja. – smatra Nadal.

Rodžer Federer smatra da je stvar jednostavna i da treba uraditi sve kako bi se uhvatili oni koji varaju.

Ja želim da doping kontrola bude što rigoroznija, sa što više testova. Ne smete da izbegavate testove. Ne zanima me kakve su okolnosti, osim ako nije baš neka ekstremna situacija. To je jednostavno, pojavite se, odradite test i idete dalje. Nije bitno doba dana ili mesto. – rekao je Švajcarac.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Rafael Nadal, Rodžer Federer, Teniseri, Vesti, Viktor Troicki


Komentari: 2

 
MANUEL MIRKOVIC October 10, 2013 Odgovori

RAFA PODRZAVA JER JE ON TAJ KOJI SE DOPINGUJE A NE TROICKI.ZA SLUCAJ JE U REDU STO KAZE ali vise je u pravu Federer uopsteno bas zbog Nadala koga treba proveravati, nasi teniseri se dopinguju, igraju posteno.Svi spanci su narkomani, teniseri, uglavnom.Nadal je zivotinja a ne teniser koji igra posteno i fer kao Novak Djokovic.

 
klementina October 10, 2013 Odgovori

rafa je vrhhh

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.