28/08/15 - 17:38h

Rafa odbio da igra sa Kirjosom?!

 

Španski teniser Rafael Nadal na nedavno održanoj egzibiciji na ulicama Njujorka, odbio je da nastupi u paru sa Australijancem Nikom Kirjosom.

Rafa i Nik

Rafa i Nik

Kontraverze vezane za 20-godišnjeg tenisera i dalje ne jenjavaju. Ovoga puta, ako je verovati izvorima bliskim “Njujork postu”, Španac Rafael Nadal odbio je da igra dubl sa Nikom Kirjosom u sklopu “Najk Njujork” egzibicije održane pre nekoliko dana.

Na egzibiciji su pored ostalih učešće uzeli i Serena Vilijams, Pit Sampras, Andre Agasi, Marija Šarapova i Rodžer Federer.

Prema izvorima američkog lista, Rafa nije želeo da igra u paru sa Australijancem, pa je raspored takmičenja promenjen i Španac je odigrao singl meč protiv Kirjosovog kolege iz Dejvis kup reprezentacije, Lejtona Hjuita.

Kirjos je izazvao pravi skandal u duelu protiv Švajcarca Stena Vavrinke na turniru u Montrealu kada je rekao svom rivalu da je Tanasi Kokinakis spavao sa njegovom devojkom.

Australijanac je novčano kažnjen zbog onoga što je učinio, a nedugo posle toga svoj stav u pogledu ovog incidenta izneo je i Rafael Nadal.

Napravio je grešku. Nadam se da je u stanju da to prepozna i da promeni svoje ponašanje kako bi bio na ATP turu. Ima sasvim dovoljno vremena da poradi na tome i popravi svoj stav“, rekao je Nadal.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP Rang Lista, Lejton Hjuit, Nik Kirgios, Rang Lista, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.