13/11/15 - 16:36h

Rafa još jednom: Sjajno što se igra u “O2 areni”, ali i ovde možete da postavite drugačije podloge

 


Uoči početka Završnog Mastersa sezone peti teniser sveta, Rafael Nadal, još jednom je ponovio kako nije fer da se Završni Masters organizuje na tvrdoj podlozi. „Ako se igra u ’O2 areni’, onda sjajno, ali i ovde možete da postavite drugačije podloge”.

Rafael-Nadal-img21312_668

„Ako se igra u ’O2 areni’, onda sjajno, ali i ovde možete da postavite drugačije podloge. Ovo je sjajno mesto za organizaciju Završnog Mastersa. Atmosfera je neverovatna i veoma sam srećan što sam ovde. Uživam svaki put kada imam šansu da budem ovde, ali isto tako možemo da igramo i na šljaci“, rekao je pred start turnira Rafael Nadal.

Poznato je da Španac mnogo više voli da igra na šljaci, na toj podlozi je i najuspešniji, a Završni Mastres trofej nikada nije osvojio, mada je 2010. i 2013. godine igrao u finalnim susuretima.

Popularni “Bik sa Maljorke” će u glavnom gradu Engleske igrati protiv Endija Mareja, Stena Vavrinke i Davida Ferera u grupi „Ilija Nastase“, dok će se u „Sten Smit“ grupi naći Novak Đoković, Rodžer Federer, Tomaš Berdih i Kei Nišikori.

Pre određenog vremena Rafa je takođe negodovao povodom igranja Završnog turnira na tvrdoj podlozi, ali izgleda da je sada rešio da češće to pominje, ne bi li neko uslišio njegove želje.

„Nije pošteno da Završni Masters igram uvek u dvorani, na tvrdoj podlozi. Rezultati na svim podlogama omogućavaju nam da se kvalifikujemo. ATP mi nikada nije dao dobru šansu da osvojim Završni Masters “, rekao je tada teniser iz Šanije.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   ATP, Masters, Masters u Londonu, Rafael Nadal, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.