25/08/15 - 16:51h

Rafa do gole kože! (video)

 


Španski teniser Rafael Nadal postao je deo kampanje svetski poznatog brenda “Tomi Hilifiger” za donji veš.

Rafa

Rafa

Osmi teniser sveta, pored brenda donjeg veša biće i zaštitno lice novog parfema, marke “TH Bold”. Rafa je potpisao dvogodišnji ugovor sa brendom “Tomi Hilifiger”, a kampanja počinje ove jeseni.

Modni kreator Tomi Hilfiger rekao je tim povodom da su doneli odluku da prošire posao i na oblast donjeg veša i da im je u tom smislu bila potrebna prava globalna ikona, a da je to upravo slavni teniser.

Nadal

Nadal

Vidimo u ovome veliki potencijal. Počeli smo da radimo na ovom segmentu vrlo ozbiljno i smatrali smo da nam je potrebna osoba kao što je Rafa Nadal, koja je globalno vrlo popularna. Takođe, on izgleda izvanredno u donjem vešu i odeći naše marke, zabavan je i zanimljiv“, rekao je dizajner.

Hilfiger i Nadal su prijatelji već nekoliko godina, a upoznali su se kada je Španac jednom prilikom nastupao na Mastersu u Monte Karlu. Nadal neće imati ime na ovom proizvodu, ali će biti deo glavne kampanje. Bilbordi na kojima će španski teniser reklamirati donji veš i odeću pojaviće se u gradovima kao što su Njujork, Los Anđeles, Pariz, Meksiko Siti i Melburn.

Ovde možete pogledati i delić reklamne kampanje u kojoj Rafa Nadal promoviše brend donjeg veša.

Tommy Hilfiger x Rafael Nadal: it all comes off

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Rafael Nadal, Tenis Video, Teniseri, Vesti, Zanimljivosti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.