27/07/18 - 16:15h

”Pre dva meseca ste govorili da je Novak katastrofalan”

 


Na konferenciji za medije koju je održao španski teniser Rafael Nadal kritikovao je medije zbog odnosa prema Novaku Đokoviću.


Twitter

Prvi teniser sveta istakao je da je sport nepredvidiv i usput ‘pecnuo’ novinare na rodnoj Majorci zbog nedavnih komentara o Novaku Đokoviću.

– Rodžer je osvojio Australijan Open, Novak Vimbldon, a ja Rolan Garos. Sva trojica igramo na veoma visokom nivou, iako ste vi pre samo dva meseca govorili kako je Nole katastrofalan. Ja naravno nisam mislio tako, a sve ovo govori koliko je sport ustvari nepredvidiv. – rekao je Nadal.

Rafa je prokomentarisao i činjenicu da su Rodžer, Novak i on igrači u četvroj deceniji života, a još uvek dominiraju belim sportom.

– To je nesvakidašnja koencidencija, koja mislim da nije zabeleža u istoriji. Nalazimo se u vrhu duži niz godina, a to može da se objasni na dva načina – ili smo mi toliko posebni, ili ovi koji su iza nas to nisu. Ja lično ne znam šta je po sredi od ta dva, to je na vama da kažete. Ali, isto tako, svestan sam da će se i to promeniti jednog dana, dali zbog drugih ili jer će nas stići godine…

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Rafael Nadal, Rafael Nadal, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari