14/05/13 - 12:18h

Povratak Jelene Dokić u junu!

 

Nekadašnja četvrta teniserka sveta, Jelena Dokić koja igra pod zastavom Australije, najavila je svoj povratak na teniserke turnire za sledeći mesec.

Jelena Dokić

Jelena Dokić

Dokićeva nije učestvovala ni na jednom turniru od aprila prošle godine, a u 2012. je operisala i ručni zglob. Ona će iskoristiti zaštićeni renking kako bi igrala na WTA turnirima, ali ne veruje da će moći da se takmiči na Vimbldonu, na kojem je 2000. godine igrala u polufinalu.

Mislim da neću moći na Vimbldon, predugo sam odsustvovala. Počeću sa nešto manjim turnirima kako bih igrala više mečeva, a posle ću videti kako se situacija bude odvijala. U ovom trenutku najvažnije mi je da budem zdrava. – rekla je Jelena za The Australian.

Tridesetogodišnja Jelena Dokić trenutno živi u Hrvatskoj, a prošli mesec je provela u trening-kampu u Nemačkoj. Ona je nekada bila četvrta teniserka sveta, a tokom karijere je osvojila šest titula. Ova devojka je rođena u Osjeku, a u jednom periodu je igrala za Srbiju i Crnu Goru. 2006. je zbog porodičnih problema potpuno ispala sa WTA liste, a dve godine kasnije vratila se kao igračica Australije.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Jelena Dokić, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.