07/03/15 - 07:59h

Ovako ste glasali: Slika meseca februra je…

 

U anketi za sliku meseca februara na našem sajtu mogli ste da glasate za najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića, koji se našao na dve slike, zatim za Fed kup tim Srbije, te za Jelenu Janković i njenu prvu pobedu u ovoj sezoni. Kao najlepšu sliku februara izabrali ste Novaka Đokovića sa trofejem iz Australije. Novak je od svih glasova dobio 56%.

Anketa

Anketu za najlepšu i najzanimljiviju sliku za mesec februar činila je fotografija Jelene Janković sa turnira u Dubaiju u kome je zabeležila prvu pobedu sezone. Ta slika nalazi se na poslednjem mestu jer ste za nju glasali sa samo 10%, tj. sa 6 Vaših glasova.

Treće mesto pripalo je fotografiji Fed kup tima Srbije, koji je u nedelju dana savladao timove Austrije, Mađarske i Hrvatske, te se tako plasirao u viši rang takmičenja. Ova fotografija dobila je 11% od svih glasova, tačnije svega 7 glasa.Drugo mesto zauzela je fotografija Novaka Đokovića iz predstave “Čikaške perverzije” kada se u ulozi glumca pojavio u Domu omladine u Beogradu. Slika glumca Novaka Đokovića imala je 23% glasova, tj. sa Vaših 14 glasova.

Najlepša fotografija za mesec februar, tj. slika koja je imala 35 glasova ili 56% od ukupnog broja jeste slika Novaka Đokovića sa peharom šampiona Australijan Opena u rukama. Nole je na startu sezone osvojio prvi Grend slem savladavši Britanca Endija Mareja u finalu.

Novak pobednik AO 2015

Hvala Vam na glasanju i poverenju! Nadamo se da će i u narednim mesecima pobedničke fotografije pripadati našim teniserima i teniserkama sa osvojenim trofejima.

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   Australijan Open 2015, Februar, Fed kup, Grend Slem, Jelena Janković, Novak Djoković, Slika meseca, Teniseri, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.