29/03/15 - 19:30h

Ovako ste glasali: Najbolja teniserka u martu bila je…

 

Anketa u kojoj smo birali najbolju teniserku za mart zatvorena je 29. marta u ponoć! U konkurenciji su bile švajcarska teniserka Timea Baščinski, Karolina Voznjacki iz Danske, Rumunka Simona Halep i sprska teniserka Jelena Janković, a ubedljivu pobedu odnela je Jankovićeva.

Halep, Jankovic, Voznjacki, Bascinski

Halep, Jankovic, Voznjacki, Bascinski

Na pitanje ko je po Vama najbolja teniserka za mesec mart odgovoreno je 159 puta, a čak 74% glasova dobila je srpska teniserka Jelena Janković. Za Jelenu je glasalo 118 osoba, dok je drugoplasirana sa 15% glasova (24) Rumunka Simona Halep. Trećeplasirana Timea Baščinski dobila je deset vaših glasova (6%), dok je na poslednjem mestu završila Karolina Voznjacki sa samo sedam glasova (4%).

Jelena Janković je loše započela ovu sezonu, ali konačno se vratila u formu posle povrede zbog koje je razmišljala i da prekine karijeru. Ona je igrala finale u Indijan Velsu, a sa 2:1 u setovima izgubila je od Rumunke Simone Halep. Sve u svemu, odličan nastup srpske teniserke.

Rezultati ankete

Rezultati ankete

Na kraju godine, sve mesečne pobednice u anketama učestvovaće u izboru za najbolju teniserku 2015. godine. Za sada su u konkurenciji Marija Šarapova, Andrea Petković i Jelena Janković.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Anketa, Jelena Janković, Karolina Voznjacki, Mart, Simona Halep, Teniserka meseca, Teniserke, Timea Baščinski, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.