01/02/16 - 00:28h

On to govori mekše: Volim i ja vas!

 


Kakvo ludilo u Melburnu! Hiljade srpskih navijača, stotine srpskih zastava. On izlazi na balkon i izgovara najtežu rečenicu koja je “strefila” njegov narod. Ali iz njegovih usta, uz osmeh od par miliona dolara, ona ponovo postaje milozvučna.

Printskrin: Youtube

Printskrin: Youtube


Džim Kurijer je čekao Novaka na balkonu, navijači ispred ili ispod, kako vam milije. Najbolji teniser sveta je sa peharom u rukama stigao u studio u kojem je pred televizijskim kamerama analizirao finalni meč. Taj posao su mu otežali srpski navijači, oduševljeni prilikom da uživo pozdrave svog heroja. Odjekivalo je Melburnom, na srpskom.

Najveći srpski sin je visoko podigao pehar, a potom i tri prsta, u filmskoj sceni koja je ustvari bila stvarnost. Razume se, emocije su postale još snažnije, poklici razorniji. Intervju je počeo, ali je rađen u “otežanim uslovima”. Voditelj je zamolio teniskog vladara planete da se ponovo obrati svom narodu.

-- Nole, mi te volimo -- bilo je jedino što se moglo čuti oko Rod Lejver Arene. Odgovor su svi znali unapred, ali su ga sačekali sa više iščekivanja nego pre 20 godina.

-- Volim i ja vas…

Odgovorio je Novak, apsolutno svestan težine izgovorene rečenice, koja će zauvek biti drugačija od drugih u srpskoj istoriji. Ali, od poslednjeg januarskog dana 2016-e, pored nje ćemo potpisati ime Novaka Đokovića. Neka se po njemu i pamti.

Pogledajte kako je to izgledalo…

Novak Djokovic Australian Open Final 2016 - Interview after Match Win

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Australian Open, Australian Open 2016, Grend Slem, Novak Djoković, Tenis Video, Teniseri, Vesti


Komentari: 5

 
Ljiljana Perovic February 1, 2016 Odgovori

Neka ti je sve srecno!!! Svaka kap tvog znoja zasluzuje veliko postovanje!!! Ti si nase srce!!!

 
Maxa February 1, 2016 Odgovori

Hocemo Kralja tenisa za dozivotnog ambasadora Srbije u Vasingtonu ili Parizu ! Neka bira.

 
Neda February 1, 2016 Odgovori

On je sunce koje nas grije i kad je oblacno

 
daca February 1, 2016 Odgovori

Sudbina ti je dala reket , ti si ga iskoristio, sreća neka te vodi u visine, na piadestal sporta. Veliki Srbin na vrhu sveta u tenisu….. Ponosni smo … možda i nezadovoljni sobom jer ti ne pomogasmo na početku kada si tek počeo. Hvala tvojim roditeljima i p. deki što su podržali svog sokola.Malo me je stid sada kada ti kličem ”Bravo Srbine , Srbija je ponosna” . Ti pronosiš ime Srbije i po tebi ga zna sav svet. Hvala ti <3

 
nataša February 1, 2016 Odgovori

pa šta reći posle svega svaka je reč mala

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.