26/06/17 - 12:30h

Olgi renking karijere, Jelena “stagnira”!

 


Najnovija WTA lista donela je najbolji plasman za srpsku nadu Olgu Danilović, među 10 vodećih teniserki nema većih promena.


Facebook

Olga Danilović je nastavila da se penje na listi Ženske teniske asocijacije – 16-godišnja srpska juniorka je ovog ponedeljka zabeležila najbolju poziciju otkako je u “belom” sportu – posle najnovijeg napredovanja od tri mesta, trenutno je 522. teniserka sveta.

[ad name=”tenis-clanak”]

Najbolje rangirana srpska teniserka i dalje je Jelena Janković – i pored ispadanja u prvoj rundi turnira na Majorki, JJ je zadržala 66. mesto na listi sa 940 bodova.

Među sto najboljih je i Aleksandra Krunić, koja je pokvarila plasman za pet mesta i trenutno je 99. na svetu, a u Top 200 su Nina Stojanović, koja je pala sa 141. na 154, i Ivana Jorović koja je zabeležila napredak do 182. mesta.

Na vrhu nije bilo većih promena, pa tako Nemica Anđelika Kerber i dalje vodi ispred Simone Halep, Karoline Pliškove, zbog trudnoće odsutne Serene Vilijams i Jeline Svitoline. Karolina Voznjacki se je probila sa osme na šesto mesto, Ruskinja Svetlana Kuznjecova je popravila plasman za jednu poziciju i sada je osma, iza je Džoana Konta, a Cibulkova je pala sa šeste na devetu poziciju.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Aleksandra Krunić, Ivana Jorović, Jelena Janković, Nina Stojanović, Olga Danilović, Vesti, WTA Rang Lista


Komentari

[ad name=mobile_bottom_ad]