14/05/16 - 16:07h

Olgi Danilović dupla kruna u Austriji!

 


Mlada Olga Danilović nastavila je sa sjajnim rezultatima i ove nedelje.

Olga Danilovic

Olga Danilovic


Najbolja juniorka Srbije osvojila je novu duplu krunu. 15-godišnja Olga Danilović je pre dve nedelje duplom krunom obeležila takmičenje u Bugarskoj, kada je kao drugi nosilac slavila na “Kenana kupu” u Haskovu. Ovoga puta je isto učinila na ITF turniru u austrijskom gradu Astetenu – “Spring Boul” takmičenju iz G2 kategorije.

Kao prvi nosilac, Danilovićeva je u borbi za novi ITF trofej u singlu savladala drugog nosioca, Čehinju Joanu Markovu sa 6:1, 6:7(4), 6:3.

U borbi za dubl trofej u paru sa upravo Joanom Markovom, salvadala je poljski par Čvalinska – Kucer sa 4:6, 7:6(2), 10:5.
Najbolja juniorka Srbije i jedna od najvećih mladih nada svetskog tenisa nalazi se na 32. mestu ITF liste. Trijumfi u Austriji doneće joj novi skok, usled kojeg se očekuje da se nađe među 25 najboljih na svetu. Inače, Danilovićeva je jedna od najmlađih juniorki sveta koje se nalaze u 50 najboljih na rang listi, što obećava da će naša zemlja imati novu veliku zvezdu nakon silaska sa scene Jelene Janković i Ane Ivanović.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Olga Danilović, Vesti


Komentari: 3

 
Pega May 14, 2016 Odgovori

Bravo Lutkice samo napred , da imamo koga da gledamo u buducnosti kada NOLEEEE sidje sa trona

 
Zoran May 14, 2016 Odgovori

Bravo Olga.

 
Ruza May 15, 2016 Odgovori

Samo tako pa neka svetski olosi puknu od muke sto nemaju talentovanu omladinu kao nasa mala Srbija.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.