13/04/16 - 20:26h

Olga: Čast je biti u reprezentaciji, ovo je san svakog sportiste

 

Mlada teniserka Srbije Olga Danilović našla se u FED kup timu Srbije za predstojeći duel sa Belgijom, u okviru borbe za opstanak u Svetskoj grupi II. Danilovićeva, koja ima samo 15 godina, se nada da će opravdati poziv u nacionalni tim.

Olga Danilovic

Olga Danilovic

Danilovićeva je 45. na listi najboljih juniorki sveta, a od početka priprema trenira sa reprezentacijom Srbije.

Velika je čast biti u Fed kup reprezentaciji Srbije. Mnogo sam srećna što sam ušla ovako mlada i nadam se da ću opravdati poziv. San svakog sportiste je da bude u najjačoj reprezentaciji u svom sportu. Već dva dana treniram u Pioniru. Velika je čast što sam u timu sa nekim od najboljih igračica na svetu koje čine naš tim. – rekla je Olga.

Nina: Spremna da pomognem ako zatreba

Pored Jelene Janković i Aleksandre Krunić, kao treći reket reprezentcije u ovom duelu je Nina Stojanović. Ona kaže da je spremna da pomogne timu ukoliko za tim bude potrebne, ali je izrazila nezadovoljstvo podlogom.

Osećam se dobro, fizički i psihički sam spremna da igram ako bude bilo potrebe. Imala sam dva treninga, zadovoljna sam, osećam se dobro na terenu, iako sam došla sa betona, brze podloge. Teren mi se malo ne sviđa, mek je i klizav, mada je to normalno, valjda će do početka biti malo ravniji. – rekla je Stojanovićeva.

Fed kup duel između Srbije i Belgije na programu je za vikend, 16. i 17. aprila u beogradskoj hali ˝Aleksandar Nikolić˝.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Fed kup, Nina Stojanović, Olga Danilović, Srbija - Belgija, Srpski teniski talenti, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.