26/11/13 - 21:38h

Od Janka za Novobeograđane teretana

 

Janko se nedavno na svojoj facebook stranici pohvalio svojim mišićima. Odlučio je da pruži priliku svojim Novobeograđanima da izgledaju kao on. Danas je otvorio teretanu na Dunavskom keju kraj biciklističke staze.

Janko poklonio teretanu Novom Beogradu

Janko poklonio teretanu Novom Beogradu

Teretana je napravljena u okviru projekta u saradnji sa opštinom Novi Beograd. Pored vežbališta, u teretani na otvorenom nalaze se i česme, te klupe za posmatrače. Janko je poželeo da se ljudi više bave sportom i rekreacijom, a posebno mladi koji su sve više zapali u krizu društvenih mreža i poroka.
“Odrastao sam na Novom Beogradu i tada nismo imali uslove za trening i priliku kakva se očigledno sada pruža mojim sugrađanima. Za ideju otvorenog vežbališta sam se zagrejao, jer sam emotivno i lično vezan za Novi Beograd.”

Janko je danas teretanu svečano otvorio sa načelnikom opštine Novi Beograd, proslavljenim srpskim vaterpolistom Aleksandrom Šapićem.
Šapić je takođe izrazio zadovoljstvo zbog realizovanog projekta i pozvao sve Novobeograđane, ali i Beograđane da posete teretanu na otvorenom.
Evo i kako izgleda teretana na otvorenom koja je izgrađena zajedničkom saradnjom opštine Novi Beograd i našeg tenisera Janka Tipsarevića

Jankova teretana na Novom Beogradu

Jankova teretana na Novom Beogradu

(Tenis Uživo, M. Petković)


Teme:   Janko Tipsarevic


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.