13/10/20 - 15:35h

Novak u poseti Visokom

 

Nakon poraza u finalu Rolan Garosa, Novak Đoković otputovao je u Bosnu i Hercegovinu.


Twitter

On je dan nakon posle poraza od Rafael Nadal otišao u Sarajevo, dok je u utorak otišao u Visoko, gde je boravio i u julu mesecu, da ponovo poseti „piramide“.

Domaćin mu je i ovog puta bio Semir Osmanagić.

– Ovaj put sa mnom je supruga Jelena, a naredni put ćemo doći sa decom. Mi ovde na Balkanu imamo jedno veliko blago i to već 15 godina i duže objašnjava kroz naučnu metodologiju dr. Osmanagić. Ne bih previše stručno pričao, jer je to Semirov zadatak, on je stručan čovek i nešto što je otkrio ovde je nešto vanserijsko i jako bitno ne samo za Balkan već za ceo svet. – rekao je Novak za „Avaz“.

On je istakao da tuneli u Visokom mogu da pomognu sportistima u procesu oporavka.

– Pozvao bih sve sportiste da dođu ovamo, da provedu neko vreme u tunelima Ravne, koji su jako delotvorni na uvećanje kiseonika u plućima, direktno utiču na regeneraciju i oporavak, što je nama sportistima jako bitno, posebno u elitnim sportovima u kojima sezona traje jako dugo. Izloženi smo naporima, menjamo vremenske zone i sve što može na prirodan način da pomogne da se brže oporavite, a takođe služi i kao prevencija povreda, dobro dođe, i piramide i posebno tuneli ispod piramida su prava stvar za to.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.