31/07/18 - 12:06h

Novak trenira kod Imaza

 

Srpski teniser Novak Đoković priprema se za američku turneju u Marbelji.


Source: Patrik Lundin/Getty Images Europe

Poznato je da Pepe Imaz ima akademiju u Marbelji, gde živi Novakov brat Marko, a potvrđeno je da Đoković trenira upravo na akademiji kontroverznog ‘gurua’.

Ovaj potez srpskog tenisera izazvao je gnev kod njegovih navijača, jer je poznato da im Španac nikada nije bio simpatičan i da su ga krivili za pad u igri Đokovića.

Takođe, nepoznato je kako je na ovo reagovao i Novakov trener Marjan Vajda, čija je želja bila da se Imaz isključi iz tima.

– Ja sam zahtevao da završi sa Imazom, ali to nije bio moj glavni uslov. Morao sam Novaka da vidim lično, kao i da uspostavim tačan plan i program za neredne mesece. U Barseloni smo se oko svega dogovorili, i tada je odlučeno da u njegovoj okolini ne bi trebalo da bude toliko ljudi koliko je bilo. Hteo sam da tenis trenira, a ne da filozofira o njemu. On je teniser i to mora da mu bude prioritet. – rekao je Vajda u iskrenom intervjuu pre nekoliko dana.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Pepe Imaz, Vesti


Komentari: 1

 
Гордана July 31, 2018 Odgovori

Он се са нама, његовим верним навијачима, са нама који му мислимо све најбоље, изгледа поиграва. Ако, може му се. Ја више нећу да се нервирам због њега, ма брига ме, нека ради шта хоће, то је његов живот… Али да навијам онако, као раније, нећу више! Нека, по наговору тог лудака Пепеа, и даље “баца” срце публици, која му више пута и звижди!

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.