29/04/19 - 18:19h

“Novak traži do milion dolara da dođe na turnir”

 

Direktor ATP turnira u Hertogenbošu, Marsel Hunce, otkrio je koliko novca “Velika trojka” traži za učestvovanje na turnirima.


Novak Djokovic

– Igrači nekada traže previše, ali mi im kažemo da toliko jednostavno nemamo. Nekada nas razumeju, nekada ne. Sve je to deo igre. Ne smemo da zaboravimo da neki igrači donesu dosta toga turnirima, što se tiče sponzorstava i sponzora. – rekao je Hunce i dodao da bi za “Veliku trojku” mogao da se izdvoji toliki novac:

– Ako bi jednog dana Federer, Nadal ili Đoković zaželeli da igraju u Hertogenbošu, oni obično traže od 800.000 do 1.000.000 dolara. Sigurno bismo ih doveli, našli bismo rešenje, ali sve zavisi od njih, ne od nas.

Direktor turnira medijima je prepričao i jedan lep gest srpskog tenisera.

– Sećam se da se povukao sa turnira jer je se povredio. Pozvonio mi je telefon dok sam se vraćao u hotel, zvao me je Novak. Zvao me je da se izvini što se povredio i što ne može da nastupi, poželeo mi je dobar turnir. Nema mnogo igrača koji vas lično nazovu kada se povrede i moraju da otkažu učešće. Uglavnom vas nazove agent, ili agent zove ATP. Privatni poziv od igrača se ne događa često, a Novak je jedan od retkih koji je to uradio.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.