11/09/13 - 12:36h

Novak skupio 2,5 miliona za decu iz Srbije!

 

Fondacija najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića, uspešno je organizovala još jednu humanitarnu večeru i u Njujorku sakupila 2,5 miliona dolara za decu iz Srbije. Ovo je bila treća po redu dobrotvorna večera Fondacije Novak Đoković, a na prethodne dve, u Njujorku prošle godine i proteklog leta u Lontonu, prikupljeno je ukupno 3,2 miliona dolara.

Novak Djokovic

Novak Djokovic

Misija Novakove fondacije je da pomogne ugroženoj deci, naročito u Srbiji. Fondacija saradjuje sa lokalnim organizacijama koje dele slične vrednosti na uvodjenju novih usluga i stvaranju boljih uslova za obrazovanje i rani razvoj mališana.

Naš cilj je da mališanima pružimo podršku, ohrabrenje i neophodna sredstva kako bismo im omogućili da sanjaju. Trudimo se da im obezbedimo uslove za što lepše odrastanje, učenje i razvoj u stimulativnom, kreativnom i bezbednom okruženju, kao i da im pomognemo da nauče da treba da poštuju druge, odnosno da brinu o prirodi i okolini. Važno je da znaju da su mnoge stvari moguće ako vredno rade. – rekao je Novak.

Među zvanicama su bila poznata holivudska imena Robert De Niro, Kejt Hadson i Goldi Houn, modni magnati Tomi Hilfiger, Dona Karan, top-model Naomi Kembel i biznismen Ronald Barkli, a specijalni gost bio je motivacioni govornik Nik Vujičić.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Humanitarna akcija, Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari: 1

 
sonja September 11, 2013 Odgovori

Novace svaka ti cast ti si uzor mnogima kakav covek treba biti.Prvo super sportista divan covek ponos svoje zemlje dika i ponos svojih roditelja. A srce da mislis i o onima koji nemaju ne moze imati svako samo onaj ko pre svega covek , covek lavljeg srca .Za tebe samo jedno velikoBRAVO i uvek ostani to sto jesi ponos ove zemlje i dalje pokazuj mnogima kako treba predsavljati , voditi i voleti svoju zemlju

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.