01/06/15 - 09:14h

Novak: sin i supruga mi pružaju vedrinu i spokoj (video)

 

Sem najboljih tenisera, sjajnog kompleksa pokraj Bulonjske šume, palačinki kao prepoznatljive poslastice, Rolan Garos ima još jednu stvar koja ga razlikuje od ostalih turnira. To je svakako rubrika “Road To Roland Garros”, odnosno put do Rolan Garosa. Pretpostavljamo da znate da se radi o TV prilogu u kome se u najnovijim modelima “Pežoa”, zvaničnog sponzora turnira, obavlja kratak intervju sa igračima, kao neka vrsta njihove relaksacije i produkcije programa koji treba da prikaže i drugu stranu turnira.

Novak Road to Rolan Garros 1

Naš i svetski broj jedan – Novak Đoković je došao na red. Za razliku od prošlih godina kada se vozač i domaćin ove rubrike Gijom Dolme nalazio u ulozi novinara, ove godine ta čast je pripala samom automobilu, koji je Novaku odmah po ulasku na zadnju klupu čestitao na prinovi, na šta je Novak u svom prepoznatljivom stilu odgovorio da je “veoma pažljiv za jedan automobil”.

Automobil, tj. jedan od uređaja na njemu posebno ugrađenih za ovu priliku, pitao je Novaka kako je očinstvo uticalo na njega, na šta je Đoković odgovorio u pozitivnom maniru, ističuću vedrinu i spokoj koji mu sin i supruga daju tokom trajanja ovog gren slema. Zanimljivo je da se u razgovor na relaciji Novak – automobil uključio i sam Gijom koji je Noleta pitao da li sa ostalim tatama sa ATP tura priča o bebama i deci. Novak je rekao da je to tema među njima i da je nedavno o tome pričao sa Rodžerom Federerom.

Za kraj Gijom i automobil postavili su pitanje Novaku da li je oduvek znao da će postati teniser, na šta su dobili odgovor “Da. Niko pre mene nije ni dodirnuo teniski reket u porodici”. “To je neka vrsta sudbine”, dodao je Nole.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP Rang Lista, ATP trka, Intervju, Novak Djoković, Rang Lista, Rolan Garos, Tenis Video, Zanimljivosti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.