05/04/16 - 12:33h

Novak: Sanjam zlato na Igrama

 

Srpski teniser Novak Đoković iza sebe ima sjajan početak sezone, a jedan od najvećih snova mu je da osvoji zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru ovog leta.

Novak Djokovic

Novak Djokovic

Daću sve od sebe da se pripremim za Igre, da budem na vrhuncu na podlozi koja mi najviše prija tokom karijere i na kojoj sam imao najviše uspeha. Jedan od mojih snova i jedna od najvećih inspiracija u mojoj karijeri jeste da osvojim zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. – rekao je Novak i dodao: – Radujem se Igrama i zbog tradicije, istorije i svega što one nose, one su najpriznatiji događaj u istoriji sporta. Biti u društvu vrhunskih sportista iz različitih sportova, obedovati sa njima, videti ih uživo kako nastupaju, to je jedinstveno iskustvo kojem se svaki sportista raduje.

Novaka sada očekuje sezona na šljaci, a Rolan Garos je turnir koji zauzima centralno mesto u njegovim planovima.

Prošle godine sam igrao mnogo finala, a Madrid sam propustio. Ovu sezonu sam verovatno počeo i bolje nego 2015., po rezultatima i po tome kako se osećam, nisam previše iscrpljen. Mislim da neću imati nikakvih poteškoća da se brzo prilagodim na šljaku. Hajde da vidimo šta će se dogoditi, šljaka je fizički najzahtevnija podloga, a Rolan Garos je najveći cilj i najveći turnir, tako da ću se prilagoditi njemu. Živim u Monte Karlu, definitivno ću igrati tamo, a posle toga ću videti hoću li igrati i na ostalim turnirima. Ali za sada je raspored da igram i Madrid i Rim, tako će i ostati ako ne bude nekih promena. – rekao je Đoković.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Olimpijske igre, Rio de Žaneiro 2016, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.