06/04/17 - 07:59h

Novak sa najmlađima: Mogu da budu šampioni svakog dana!

 

Povodom 6. aprila, Međunarodnog dana sporta, Novak Đoković se družio sa mališanima iz jednog beogradskog vrtića.


Twitter

Na terenu u dvorani “Aleksandar NIkolić”, prilagođenom Dejvis kup takmičenju u kome sutra započinje četvrtfinalni duel selekcija Srbije i Španije, povodom današnjeg Međunarodnog dana sporta, najbolji srpski teniser je deo svog vremena još jednom posvetio najmlađima.

Srpski reprezentativac je bio u prilici da se druži sa decom iz vrtića “Skadarlija”, koji pomaže fondacija Đoković.

Moja je privilegija da se družim s najmlađima, jer želim da probudim svest u njima da je vrlo važno baviti se sportom. Ne moraju da budu šampioni u nekom sportu kojim se bave, ali je vrlo važno da nešto treniraju i da žive zdravo. Mogu da budu šampioni u učenju, mogu da budu šampioni svaki dan. Nema ništa lepše kada mogu ovako da izađem i da se družim s njimarekao je Nole.

Jučerašnji dan, pored nezaobilaznog treninga, bio je rezervisan i za tradicionalnu večeru za učesnike predstojećeg duela srpskog i španskog Dejvis kup tima. Da je i ovde vladala odlična atmosfera potvrdio je Novak podeljenim videom na Instagramu…

Prvog dana takmičenja između Srbije i Španije na programu su dva singl meča – prvi počinje u 15 časova, a kako je saopšteno iz Teniskog saveza Srbije, žreb je zakazan za danas u 13 časova, u rektoratu Univerziteta u Beogradu.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Dejvis Kup, Novak Djoković, Srbija - Španija, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.