08/03/16 - 19:49h

Novak otputovao iz Srbije: Beskrajno vam hvala na energiji i ljubavi

 


Najbolji teniser sveta Novak Đoković uspešno je odradio posao koji je imao u Beogradu i pomogao reprezentaciji Srbije da se plasira u četvrtfinale Dejvis kupa. Nakon toga otputovao je na američku turneju, a pre toga se još jednom zahvalio domaćim navijačima na svoj podršci koju su mu pružili.

Novak Djokovic

Novak Djokovic

Đokovića očekuje turnir u Indijan Velsu, a pre nego što je napustio svoj rodni grad, zahvalio se navijačima na energiji i ljubavi koja mu je pružana u prethodnih nekoliko dana, koliko je boravio u Srbiji.

Još malo pa krećem na aerodrom. Nisam u prilici da duže ostanem u Srbiji, ali mi je stvarno bilo super ovih nekoliko dana. Hvala vam beskrajno na energiji i ljubavi koju ste mi dali i koju čuvam i za buduće izazove. Ponosan sam na moj tim, na vas, na nas! I jedva čekam novu priliku da se ujedinimo i donesemo radost našoj zemlji. Evo Olimpijada nam se bliži!!! Inače, uvek kad krenem na put ponesem i kvalitetno štivo za čitanje. Danas je to Original magazin! Original izlazi svakog meseca, a ako niste u prilici da ga kupite, mozete ga preuzeti na sajtu www.nedeljnik.rs. Stvarno sam srećan i zahvalan mojoj Jeleni i celom njenom timu što ovim magazinom promovišu prave vrednosti i kvalitet! Idemo dalje. – napisao je Đoković uz fotografiju na svom fejsbuk profilu.

Novak-facebook

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari: 1

 
sanja March 9, 2016 Odgovori

A sta reci nego bravo! Lepo je braniti Balkani primer je i uzor mladima sa ovih prostora da ustraju u ovom sportu na ovim proatorima. SVIMA U SVETU SIRI IDEJE KOJE NE UGROZAVAJU NIKOG O HUMANOSTI,

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.