11/07/14 - 21:18h

Novak i Jelena rekli “da”!

 

Novak Đoković više nije među najpoželjnijim neženjama na ovim prostorima. On i njegova dugogodišnja devojka i verenica Jelena Ristić, ubuduće Jelena Đoković, juče su rekli sudbonosno da na ceremoniji venčanja upriličenom na Svetom Stefanu, odnosno u zaleđu Kraljičine plaže. Pred 150 gostiju, prventstveno iz sveta tenisa, Novak i Jelena su ozvaničili svoju ljubav koja datira još iz srednjoškolskih dana. Inače, građansko venčanje prethodi crkvenom, koja je planirano da se održi danas ili sutra u prisustvu mitropilita crnogorsko-primorskog Amfilohija.

Novak i Jelena vencanje 1

Ova “svadba veka”, kako su je domaći novinari prozvali, održana je ispod posebno dizajniranih 50 šatora, koji su štitili goste od lošeg vremena koje je zahvatilo ovaj deo Evrope. Među zvanicama najviše je bilo poznatih aktivnih i bivših tenisera, kao što su Janko Tipsarević, Viktor Troicki Nenad Zimonjić, Dušan Vemić, Marijan Vajda i Boris Beker.

Mladenci su zamolili goste da ne donose poklone, već da novac uplate na račun Fondacije Novak Đoković ili da sami danoraju novac u humanitarne svrhe. Planirano je da na crkvenom venčanju budu pristuni samo kumovi i članovi porodica, a zanimljivo je da su svi radnici na venčanju morali da potpišu ugovor kojim su se obavzali da u naredna dva meseca u javnosti neće iznositi pojedinosti sa slavlja.

Čestitamo!

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Janko Tipsarevic, Jelena Ristić, Novak Djoković, Viktor Troicki, Zanimljivosti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.