06/02/13 - 16:00h

Novak donirao 5,5 miliona dinara!

 

Najbolji svetski teniser Novak Đoković trenutno boravi u Beogradu, a posetu rodnom gradu iskoristio je i da deci sa posebnim potrebama iz škole Anton Skala uruči donaciju od 5,5 miliona dinara.

Novak Đoković

Novak Đoković

Zahvaljujući donaciji svetskog broja jedan, biće uređeno školsko dvorište.

Zadovoljstvo mi je što kao predsednik fondacije mogu da pomognem na realizaciji projekta koji je još 2008. na konkursu UNESKO proglašen za najbolji u svetu. Drago mi je što će deca imati priliku da se igraju i razvijaju u novom dvorištu, ali i da se druže pošto u ovom kraju ima mnogo škola – rekao je Đoković.

On je u školu došao u društvu majke Dijane i devojke Jelene Ristić, družio se sa mališanima, a oni su u njegovu čast organizovali posebnu priredbu.

Osećam se vrlo ispunjeno, jer je cilj današnje posete obezbeđivanja sredstava za osnovnu školu, da deca imaju bezbedno igralište, gde kroz igru i edukaciju mogu da se usavršavaju i mogu da odrastaju u boljim i lepšim okolnostima nego što su to do sad imali prilike. Projekat škole “Anton Skala” bio je na međunarodnom takmičenju u Pekingu pre pet godina i mislim da to dovoljno govori koliko ova škola ima potencijala za doniranje i obezbeđivanje boljih uslova za mališane. Meni je ispunjeno srce što sam imao priliku da ih vidim sa velikim osmehom i sa puno radosti. – rekao je Novak okupljenim novinarima.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Humanitarna akcija, Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari: 7

 
Nebojša February 6, 2013 Odgovori

Bravo kralju…..

 
natasa February 6, 2013 Odgovori

Svaka cast za veliko srce….

 
mica February 6, 2013 Odgovori

Hvala što nam oplemenjuješ dušu ovako lepim postupcima!Živeo i neka te sreća prati!

 
Kosovka devojka February 6, 2013 Odgovori

Sta reci sem, svaka cast Nole. Samo si jos jednom pokazao da velicina dolazi iznutra! Kamo srece da su se mnogi drugi ugledali na tebe! Kosmet je ponosan na tebe!

 
Buki February 6, 2013 Odgovori

Veliki sportista i jos veci humanista….ziveoooooo kralju nas……

 
desko February 6, 2013 Odgovori

Bravo Đole majstore,svaka ti čast…

 
dragica February 7, 2013 Odgovori

bravo,da je vise takvih

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.