27/03/15 - 16:51h

Novak Đoković “Ličnost godine” u Bosni i Hercegovini!

 

Najbolji teniser sveta Novak Đoković dobio je još jedno u nizu velikih priznanja za svoj uspeh kako na terenu, tako i van njega. Novak je dobio nagradu “Ličnost godine” od strane “Večernjeg lista”, jednog od najeminentnijih listova u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Novak

Novak

Srpski teniser je nagradu koja ima naziv “Večernjakov pečat” dobio u kategoriji za humanost i sportski uspeh godine, za doprinos i pomoć nastradalima u poplavama koje su pogodile region u maju prošle godine.

Fondacija “Novak Đoković” obnovila je devet oštećenih predškoliskih ustanova u Srbiji, a donirala je i značajnu novčanu pomoć Unicef-u u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini za oporavak od poplava i renoviranje dva vrtića.

Ovu nagradu je pored Novaka dobio i hrvatski teniser Marin Čilić, prošlogodišnji osvajač US opena u Njujorku.

Ceremonija dodele nagrade je održana u Mostaru, srpski teniser se trenutno nalazi u Majamiju, gde nastupa na Masters turniru iz serije 1000, a putem video linka se zahvalio žiriju na ovom laskavom priznanju.

Novak Djokovic - Osoba godine

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP, ATP Rang Lista, ATP trka, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Marin Čilić, Masters, Masters u Majamiju, Novak Djoković, Rang Lista, Region, Teniseri, Turniri, Unicef, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.