18/07/14 - 12:40h

Novak Đoković i Rafael Nadal u egzibiciji pred US open!

 

Najbolji svetski teniser Novak Đoković i Španac Rafael Nadal potvrdili su učešće na egzibicionom meču koji bi trebalo da se igra dva dana uoči početka poslednjeg Grend slema u sezoni, US opena, na terenima Flešing Medouza.

Rafael-Nadal-Novak-Djokovic-img21462_668

Egzibicioni duel bi trebalo da se igra 23. avgusta, povodom manifestacije “Artur Eš Dečiji dan”, koji se tradicionalno održava na terenima Flešing Medouza u Njujorku.

Tim povodom, slavni sportisti i mnogobrojna deca se okupe u nameri da se zabave i podele svoju ljubav prema sportu, uz mnoštvo zabave.

Ne samo da ova manifestacija ima za cilj da predstavi US open dva dana ranije, nego je to i dan u kome slavimo sport i koristimo priliku da decu i mlade ljude motivišemo da se bave sportom i da praktikuju zdrav način života“, istakao je Gordon Smit, jedan od organizatora Grend slema u Njujorku.

Događaj će, pored nekih muzičkih zvezda, upriličiti i dva najbolja tenisera današnjice, Novak Đoković i Rafael Nadal, koji će odigrati zabavan egzibicioni duel na zadovoljstvo publike.

Sav novac sakupljen sa ove priredbe ići će Asocijaciji juniorskog tenisa, koja broji preko 600 volontera, a koja za cilj ima da decu ometenu u razvoju uključi u sport i tenis.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Egzibicioni meč, Grend Slem, Novak Djoković, Rafael Nadal, Teniseri, US Open, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.